RO HU EN
Bemutató Történet Termékek Forgalmazás Üzleteink Kapcsolat

Új termékek

Premium Delicatesse szalámi

Tárolási hőmérséklet: max. 18 °C
Fogyasztható: 45 nap
Termék megtekintése >

Paprika Szalámi Mini

Tárolási hőmérséklet: max. 18 °C
Fogyasztható: 45 nap
Termék megtekintése >

Házi Felvágott B

Tárolási hőmérséklet: 2 - 8 °C
Fogyasztható: 21 nap
Termék megtekintése >

Magyaros Kolbász

Tárolási hőmérséklet: 2 - 8 °C
Fogyasztható: 30 nap
Termék megtekintése >
Összes termék >

Az ARTERIMPEX SRL 100%-ban a Benedek család magántőkéjű társasága, amely 1994-ben jött létre Gyergyószentmiklóson, Hargita megyében.

A társaság élelmiszeripari tevékenysége 2003-ban kezdődött, a gyergyószentmiklósi vágóhíd megvásárlásával. A gyergyószentmiklósi vágóhíd 1965-ben alakult, és az évek során a húsfeldolgozási eljárások széleskörű palettáját tökéletesítette, amely többek között a hagyományos termékek készítésére is kiterjedt. A hagyományos termékek receptjeit és készítési módjait hűen megőriztük, és jelenleg ezeket a termékeket gyártjuk ipari körülmények között a legszigorúbb élelmezésbiztonsági követelményekkel összhangban.

A régi helyszínen a cég fejlődésének korlátot szabtak az adott infrastrukturális feltételek. Így, 2009-ben, egy több mint 5 millió euró értékű befektetést követően felavattunk egy napi 20 tonnás kapacitású új húsfeldolgozó üzemet. A termelő egység 2400 nm-t meghaladó területtel rendelkezik és legújabb generációs gépekkel és feldolgozó berendezésekkel van ellátva, amelyek lehetővé teszik a technológiai paraméterek monitorozását és az uniós szabványoknak megfelelő magas színvonalú termékek gyártását. Az üzem állategészségügyi hatósági engedélyekkel rendelkezik, és az SR EN ISO 22000:2005 és HACCP minőségirányítási rendszereket alkalmazza.

BemutatóTörténetTermékekForgalmazásÜzleteinkKapcsolatÁltalános felhasználói feltételekCookie (süti) szabályzatPolitica de confidențialitate
Készítette aColorWeb logo