RO HU EN
Prezentare Istoric Produse Distribuție Magazinele Contact

Produse noi

Salam Delicatesse Premium

Condiții de depozitare: max. 18 °C
Perioada de valabilitate: 45 zile
Detalii >

Mini Salam Paprika

Condiții de depozitare: max. 18 °C
Perioada de valabilitate: 45 zile
Detalii >

Salam de casă B

Condiții de depozitare: 2 - 8 °C
Perioada de valabilitate: 21 zile
Detalii >

Cârnați Ungurești

Condiții de depozitare: 2 - 8 °C
Perioada de valabilitate: 30 zile
Detalii >
Toate produse >

ANUNȚ PUBLIC

ARTERIMPEX S.R.L. cu sediul în jud. Harghita, Municipiul Gheorgheni, str. Kossuth Lajos, nr. 239, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare- nu se supune evaluării impactului asupra mediului- de către A.P.M. Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul intitulat "Extindere și modernizare unitate de procesare a cărnii", propus a fi realizat în municipiul Gheorgheni, str. Kossuth Lajos, nr. 239, județul Harghita.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Marton Aron, nr. 43, în zilele de luni-joi, între orele 8,00-16,30 și vineri între orele 8,00-14,00 și la următoarea adresă de internet: apmhr.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.
Fax: 0266-310041
E-mail: office@apmhr.anpm.ro

Societatea Comercială SC ARTERIMPEX SRL, companie cu capital 100% privat a familiei Benedek a fost înfiinţată în anul 1994 la Gheorgheni, judeţul Harghita.

Activitatea societăţii în domeniul industriei alimentare a început în anul 2003, odată cu achiziţionarea abatorului din Gheorgheni. Abatorul din Gheorgheni a fost înfiinţat în anul 1965, iar in decursul anilor a acumulat şi desăvârşit diferite procedee de prelucrare a cărnii, printre care şi cea de fabricaţie a produselor tradiţionale. Reţetele şi procedurile de fabricaţie a produselor tradiţionale au fost preluate şi păstrate cu sfinţenie, iar astăzi aceste produse de manufactură se fabrică la nivel industrial în condiţii de maximă siguranţă alimentară.

In locaţia veche, dezvoltarea firmei a fost limitată de condiţiile infrastructurale, asfel că în anul 2009, în urma unei investiţii de peste 5 milioane euro, a fost inaugurată o nouă fabrică de prelucrare a cărnii, cu o capacitate proiectată de 20 de tone zilnic. Unitatea de producţie are o suprafaţă de peste 2400 m2 şi este echipată cu utilaje şi instalaţii de prelucrare de ultimă generaţie care permit monitorizarea parametrilor tehnologici şi realizarea de produse de înaltă clasă, conforme standardelor U.E. Fabrica este autorizată sanitar-veterinar şi are implementate sistemele de management ale calitătii SR EN ISO 22000:2005 şi HACCP.

PrezentareIstoricProduseDistribuțieMagazineleContactHarta siteTermeni și condiții de utilizareUtilizare cookie-uriPolitica de confidențialitate
Site realizat deColorWeb logo